ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

1. ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το Mad-Games.gr σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής του αγορασθέντος προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας με απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία κ το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση. Αφού ελεγχθεί το προϊόν θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας με αυτό που επιστράφηκε ή μεγαλύτερης αξίας εφόσον επιβαρυνθείτε τη διαφορά. Εάν επιστραφούν τα προϊόντα και διαπιστωθεί ότι είναι χτυπημένα, ανοιγμένα από την αρχική τους συσκευασία, κατεστραμμένα ή ακόμα εάν υπάρχουν ενδείξεις προσπάθειας ανοίγματος του προϊόντος τότε είναι στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης να μην γίνει δεκτή η αντικατάσταση ή η αλλαγή του προϊόντος. 

Εάν υπάρχει μερική ή ολική καταστροφή του εμπορεύματος κατά την αποστολή του με μεταφορική, θα πρέπει να έχετε ζητήσει από την εκάστοτε μεταφορική κατά την παραλαβή του δέματος επίσημο χαρτί που θα δηλώνει το κατεστραμμένο δέμα και την τυχόν καταστροφή του προϊόντος.

Είναι σημαντικό για τη δική σας ασφάλεια να κάνετε έναν έλεγχο κατά την παραλαβή του δέματος.

Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν που δεν είχατε παραγγείλει, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 5 εργάσιμων ημερών, ώστε να προβούμε στην άμεση αντικατάσταση αυτού με δικά μας έξοδα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για να ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής/αντικατάστασης θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο, άφθαρτο, στην αυθεντική του συσκευασία και με όλα τα εξαρτήματα που το συνόδευαν.

Πριν από οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής/αντικατάστασης προϊόντος θα πρέπει να προηγείται επικοινωνία σας με το Mad Games.


2. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι παραγγελίες προϊόντων υπόκεινται στη διαθεσιμότητά τους και αν προκύψουν δυσχέρειες όσον αφορά τον εφοδιασμό, ή αν δεν υπάρχουν αποθέματα κάποιου από τα προϊόντα μας, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως τηλεφωνικά.

Οι τιμές των προϊόντων μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση, όμως αναλαμβάνουμε την ευθύνη να σας ενημερώσουμε εντός 48 έως 72 ωρών για αλλαγές σε τιμές προϊόντων που έχετε παραγγείλει στον ιστότοπό μας ή στο φυσικό κατάστημα.

Προσοχή: Για παραγγελίες παιχνιδιών που παίζονται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή παρακαλούμε να ελέγξετε τόσο τις απαιτήσεις του παιχνιδιού (χαρακτηριστικά) όσο και του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, ώστε το παιχνίδι να παίζει και να είναι συμβατό με τον υπολογιστή σας πριν το παραγγείλετε. Δεν έχουμε καμία ευθύνη για την ασυμβατότητα του παιχνιδιού με τον Η/Υ.

Εάν πραγματοποιηθεί παραγγελία με προϊόντα διαφορετικής διαθεσιμότητας, η εκτέλεση της παραγγελίας θα γίνεται υπολογίζοντας την πιο μεγάλη χρονικά σε διαθεσιμότητα , εκτός εάν ο πελάτης επιθυμεί να αποσταλούν τα προϊόντα ξεχωριστά (επιβαρύνεται ξεχωριστά τα μεταφορικά).

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι αυτή που μας δίνουν οι επίσημοι προμηθευτές  και αναγράφεται σε εργάσιμες μέρες, για αυτό τον λόγο υπάρχει η περίπτωση να αλλάξει χωρίς ειδοποίηση.


3. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν ο πελάτης έχει πραγματοποιήσει μια παραγγελία μπορεί να την ακυρώσει εφόσον δεν έχει κοπεί το αντίστοιχο παραστατικό (απόδειξη-τιμολόγιο) καθώς επίσης μπορεί να γίνει η ακύρωση πριν την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος από την εταιρία μας.